fbpx

Acum poți ridica produsele și din easybox!

Regulamente Campanii

Regulament ofical al campaniei ForestRetro x LaMajole 

Art. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI  

Organizatorul campaniei este firma SC. LAMAJOLE SRL, cu sediul in judetul Cluj, comuna Luna de Sus, Ferma 9, Hala 21, înregistrată la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr J12/245/2020, avand C.U.I. 42158988, reprezentată prin Dna. Székely Zsuzsánna , în calitate de Administrator., impreuna cu evenimentul Forest Retro. 

Prezenta campanie este destinată exclusiv promovării brandului Lamajole si Forest Retro.  

 

Art. 2 LOCUL SI PERIOADA DE DESFASURARE  

Campania de se desfasoara pe contul de Instagram @lamajole in perioada 31.07.2021 si 01.08.2021. Participantii evenimentului Forest Retro sunt invitati sa posteze o poza in oglinda LaMajole amenajata in festival si sa de-a tag conturilor @lamajole si @musicmixingcompany. Prin extragere cu un soft online, participantii la concurs pot castiga un voucher de 400 de lei pe care il pot folosi pe ntru cumparaturi pe site-ul www.lamajole.ro. 

Campania va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau unilateral de catre Organizator, cu anuntarea in prealabil cu cel putin 1 zi.  

Campania se desfasoara prin intermediul internetului pe pagina oficiala @lamajole a lantului de magazine LaMajole: https://lamajole.ro/  

 

Art. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE  

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza articole din magazinul online.  

 

Art. 4 MECANISMUL CONCURSULUI  

In perioada anterior mentionata Organizatorul va acorda castigatorului un voucher de 400 de lei pentru cumparaturi in magazinul online www.lamajole.ro. Persoanale care dau tag pe Instagram conturilor @lamajole si @musicmixingcompany in care posteaza poza cu tinuta lor in oglinda for fi luate in calcul, fiind un concurs organizat impreuna cu RetroForest, festival organizat in 31 iulie 2021 in comuna Savadisla, jud Cluj. 

 

Art. 5 CLAUZE FINALE  

5.1 Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula, amana, suspenda sau modifica, total sau partial campania, aspect adus la cunostiinta publicului prin afisare pe pagina de Instagram a lantului de magazine LaMajole @lamajole.  

5.2 Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la campanie de reduceri se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Cluj Napoca.  

5.3 Participarea implica si cunoasterea si acceptarea tuturor regulilor mentionate anterior de catre participanti, cat si eventualele decizii luate de catre Organizator, care constituie parte integranta din prezentul Regulament.  

 

Va mulțumim pentru participare!  

Organizator – Lamajole S.R.L.  

Prin Székely Zsuzsánna  

1