fbpx

NEW IN! Zilnic sute de articole noi.

Transport gratuit la comenzi peste 300 Lei.

Regulamente Campanii

Regulament ofical al campaniei Concurs Voucher 250 Lei

Art. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI  

OrganizatorulcampanieiestefirmaSC. LAMAJOLE SRL, cusediulinjudetulCluj,comunaLuna deSus,Ferma9,Hala21,înregistratălaOficiulRegistrulComertuluide pelangaTribunalulCluj sub nr J12/245/2020,avandC.U.I. 42158988,reprezentatăprinDna.SzékelyZsuzsánna,încalitatede Administrator. 

PrezentacampanieestedestinatăexclusivpromovăriibranduluiLamajole. 

Art. 2 LOCUL SI PERIOADA DE DESFASURARE 

Campania dese desfasoara pe contul de Instagram si Facebook @lamajole in perioada 13.01.2022 – 20.01.2022. Participantii la concurs sunt invitati sa posteze o poza cu o tinuta preferata de ei, sa dea tag/sa eticheteze conturilor @lamajole si sa foloseasca hashtagul #hainecarespunopoveste in descrierea postarii. Poza cu cele mai multe like-uri pana in data de 20 ianuarie, inclusiv, castiga voucherul in valoare totala de 250 Lei pe care il pot folosi pentru cumparaturi in magazinul LaMajole din incinta Activ Plaza, Zalau, etajul 1. 

Campaniavaputeafiintreruptaincazdefortamajorasauunilateral decatreOrganizator, cuanuntareainprealabilcucelputin1 zi. 

Campaniasedesfasoaraprinintermediulinternetuluipepaginile oficiale@lamajolede pe Facebook si Instagram. 

 Art. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE 

DeaceastacampaniebeneficiazaoricepersoanajuridicasaufizicaavanddomiciliulstabilînRomania, careaimplinitvarstade 18 anisicareposteaza o poza conform descrierii de la Art. 2. 

 Art. 4 MECANISMUL CONCURSULUI 

InperioadaanteriormentionataOrganizatorulvaacordacastigatoruluiun voucher de 250 Leipentrucumparaturi in magazinulLaMajole din incinta Activ Plaza, Zalau. 

 Art. 5 CLAUZE FINALE 

5.1Organizatorulisirezervadreptuldeaanula,amana,suspendasaumodifica, totalsaupartialcampania, aspectaduslacunostiintapubliculuiprincomunicarea acestor informatii pepaginadeInstagram si Facebook @lamajole. 

5.2EventualelelitigiiaparuteintreOrganizatorsiparticipantiilaconcurssevorrezolvapecaleamiabilasau, incazulin careaceastanuvafiposibila,litigiilevorfisolutionatedeinstantelejudecatoresticompetentedin ClujNapoca. 

5.3Participareaimplicasicunoastereasiacceptareatuturorregulilormentionateanterior decatreparticipanti, catsieventualeledeciziiluatedecatreOrganizator, careconstituieparteintegrantadinprezentulRegulament. 

 

Vamulțumimpentruparticipare! 

OrganizatorLamajoleS.R.L. 

PrinSzékelyZsuzsánna 

 

1