fbpx

Zilnic sute de articole noi.

Transport gratuit la comenzile de peste 400 Lei.

Politica de returnare

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, Clientul are dreptul să se retragă de la cumpărarea/păstrarea produsului comandat, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de către Client, intră în posesia fizică a produselor comandate.

În cazul unei comenzi privind multiplul de produse comandate de catre Client printr-o singură comandă şi livrate separate, perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de către Client, intră în posesia fizică a ultimului produs.

În cazul în care consumatorul omite să informeze Lamajole S.R.L. cu privire la opțiunea sa de a returna produsele comandate în cadrul termenului legal de retragere, atunci consumatorul pierde acest drept de retragere, suma plătită pentru produse nefiindu-i returnată de către Lamajole S.R.L.

Pentru a se respecta termenul-limită de retragere este necesar să se trimită comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere, completand formularul de retur.

Clientul trebuie să informeze Societatea cu privire la decizia sa de a retrage de la cumpărarea/păstrarea produsului, utilizând fie o declaraţie neechivocă, trimisă prin e-mail, completând următorul model de formular de retragere: formularul de retur.

In cazul in care nu puteti accesa formularul de retur la linkul mentionat mai sus, declarația neechivocă/formularul de retragere se trimite la următoarea adresă de posta electronica: comenzi@lamajole.ro mentionand urmatoarele aspecte:

– Nume beneficiar comanda

– Numarul comenzii

– Cont bancar IBAN (in cazul in care ati platit ramburs la curier)

– Motivul returnarii produsului (opțional)

– Data completarii formularului

– Un numar de telefon unde puteti fi contactat in caz de nevoie.

Produsele trebuie sa fie impachetate cu eticheta atasata de produs si in starea in care au fost expediate.

Societatea va transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

În caz de retragere, Societatea va rambursa sumă primită de la Client, excluzand costurile livrării, în termen de 14 zile de la data la care Societatea este informată cu privire la decizia Clientului de a se retrage de la păstrarea produsului. Societatea poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele.

Societatea va efectua această rambursare prin cont bancar. Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.   

Produsele în legătură cu care s-a invocat dreptul de retragere, vor fi expediate de către Client fără întârzieri nejustificate şi în decurs de maximum 14 zile de la data la care clientul a informat Lamajole SRL de intenția de a returna produsul/produsele prin trimiterea declarației neechivoce sau prin completarea formularului de retur. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.  

1.Societatea va suporta costul direct al returnării produselor, perceput de către societatea de curierat rapid, prin folosirea vocherului de retur primit de catre client la achiziționarea produsului/produselor, numai în cazul produselor livrate prin societatea de curierat rapid. În acest caz Clientul poate utiliza returul gratuit oferit de către Lamajole SRL prin activarea voucherului primit pe siteul voucher.dpd.ro sau folosind unul din automatele DPD Collect și completarea formularului de retur pe siteul www.lamajole.ro. După activare un alt AWB va fi generat de catre firma cu curierat, iar acesta din urma va fi documentul insotitor al coletului.

2.În cazul în care Clientul a ales o altă modalitate de livrare decât societatea de curierat rapid DPD, Clientul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor, conform OUG nr. 34/20142, iar contactarea firmei de curierat cu care dorește să trimită coletul cu returul intră în responsabilitatea Clientului.

Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

Adresa de retur al coletelor: strada Balastierei, nr. 1N, MODULUL NR. 3, Gilău, jud. Cluj.