fbpx

Politica de returnare

Politica de returnare

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, Clientul are dreptul să se retragă de la cumpărarea/păstrarea produsului comandat, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de către Client, intră în posesia fizică a produselor comandate.

În cazul unei comenzi privind multiplul de produse comandate de catre Client printr-o singură comandă şi livrate separate, perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de către Client, intră în posesia fizică a ultimului produs.

În cazul în care consumatorul omite să informeze Lamajole S.R.L. cu privire la opțiunea sa de a returna produsele comandate în cadrul termenului legal de retragere, atunci consumatorul pierde acest drept de retragere, suma plătită pentru produse nefiindu-i returnată de către Lamajole S.R.L.

Pentru a se respecta termenul-limită de retragere este necesar să se trimită comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere, completand formularul de retur.

Clientul trebuie să informeze Societatea cu privire la decizia sa de a retrage de la cumpărarea/păstrarea produsului, utilizând fie o declaraţie neechivocă, trimisă prin e-mail, completând următorul model de formular de retragere: formularul de retur.

In cazul in care nu puteti accesa formularul de retur la linkul mentionat mai sus, declarația neechivocă/formularul de retragere se trimite la următoarea adresă de posta electronica : comenzi@lamajole.ro mentionand urmatoarele aspecte:

Numarul comenzii

Codul de bare de pe eticheta produsului ce se doreste a fi returnat

Denumirea produsului care apare pe eticheta

Modalitatea in care se doreste rambursul banilor (Prin card bancar – specificand IBAN-ul)

Motivul returnarii produsului

Data completarii formularului

Un numar de telefon unde puteti fi contactat in caz de nevoie.

Produsele trebuie sa fie impachetate in ambalajul lor original, cu eticheta atasata de produs si in starea in care au fost expediate.

Societatea va transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

În caz de retragere, Societatea va rambursa sumă primită de la Client, excluzand costurile livrării, în termen de 14 zile de la data la care Societatea este informată cu privire la decizia Clientului de a se retrage de la păstrarea produsului. Societatea poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele.

Societatea va efectua această rambursare prin cont bancar. Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.   

Produsele în legătură cu care s-a invocat dreptul de retragere, vor fi expediate de către Client fără întârzieri nejustificate şi în decurs de maximum 14 zile de la data preluarii coletului de la transporator . Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.  

Clientul va suporta costul direct al returnării produselor, perceput de către societatea de curierat rapid. Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

Coletele se trimit la adresa: Vlaha nr. 22, comuna Savadisla, jud. Cluj

1