fbpx

NEW IN! Zilnic sute de articole noi.

Transport gratuit la comenzi peste 300 Lei.

De ce ne plac jachetele din piele?

Te numeri printre persoanele care poartă jachete din piele sau printre cele care ar purta orice jachetă, dar nu din piele? Sau poate că îți este indiferent. Noi, însă, știm un lucru sigur. Îndrăgim jachetele din piele, mai ales în acest sezon.

De ce ne plac atât de mult jachete din piele? Despre asta o să-ți vorbim în rândurile care urmează. Știm că ești curioasă de părerea noastră, motiv pentru care vom trece direct la subiect.

Jachetele din piele sunt versatile

Când spunem că jachetele din piele sunt versatile ne referim la mai multe lucruri. În primul rând, să luăm, de exemplu, anotimpul. O jachetă din piele nu poate fi purtată doar toamna (că tot este aici), ci și în alte sezoane mai reci. Primăvara, jacheta de piele este o alegere inspirată.

Nu foarte călduroasă, dar nici genul de îmbrăcăminte care să ofere o senzație de rece, jacheta din piele este cea pe care o poți purta nu doar în diminețile răcoroase de toamnă, ci și în cele de primăvară. Ba chiar și seara, când soarele s-a retras de pe bolta cerească. Combină-l cu o pereche de blugi, pulover călduros, o eșarfă moale și ești gata de ieșit în oraș.

Pe de altă parte, când spunem versatilitate ne gândim la stilurile vestimentare. Din punctul nostru de vedere, nu doar bikerii poartă jachete din piele. Această idee este răspândită destul de des, iar jachetele ajung să fie asociate cu această imagine.

În esență, jacheta din piele se potrivește de minune persoanelor cărora le place să opteze pentru stilul casual. Este unul dintre cele mai întâlnite stiluri, dar și cel care nu solicită prea mult efort din partea celor care-l aleg.

După cum îți poți da deja seama, jacheta este cea care, de cele mai multe ori, salvează situația. Dacă ești pe grabă sau te-a luat ceva pe nepregătite, iei jacheta din piele și ținuta-i completă. Ba mai este și puțin călduroasă. Și, desigur, nu trebuie să uităm de impermeabilitate.

Jachetele din piele de calitate rezistă în timp

Una dintre cele mai mari calități ale jachetei din piele este că aceasta se păstrează foarte bine în timp. Ce înseamnă asta? Dacă în acest an ai achiziționa o jachetă nouă, fie ea și jachetă din piele vintage, înseamnă că și anii următori ești asigurat.

Jachetele din piele de calitate sunt făcute astfel încât să reziste. Și ne place foarte mult acest lucru! Nu doar că poți achiziționa jacheta din piele favorită la un preț bun, ci o mai poți folosi și mulți ani de acum înainte. Asta în condițiile în care ai grijă de ea și te asiguri că nu o agăți sau nu uiți să o cureți.

Jachetele din piele, chiar dacă de multe ori sunt mai costisitoare decât cele din denim, se bucură de o popularitate aparte în rândul domnișoarelor și chiar doamnelor. Dar și bărbații, după cum era de așteptat, poartă jachete din piele.

Merită să investești într-o astfel de piesă vestimentară, întrucât nu trebuie să o cumperi în fiecare an. Nu este necesar. Faptul că vrei tu să cumperi alta este un moft și nu neapărat o necesitate. Doar în cazuri extreme, în care jacheta s-a rupt sau nu ai avut grijă de ea și ai uitat-o undeva.

Jachetele din piele sunt disponibile într-o mulțime de modele

Un alt atu al jachetelor de piele este că acestea sunt disponibile într-o mulțime de modele și culori. În acest fel, chiar dacă ești o persoană pretențioasă, poți găsi jacheta din piele care te-ar interesa. Pentru că, să fim sinceri, fiecare dintre noi avem un tipar de jachetă care ne mulțumește.

De asemenea, nu tuturor ni se potrivește același model. Deci, este normal ca jachetele din piele să fie disponibile în funcție de cerere, în mai multe modele și vaste culori.

Cele mai des întâlnite jachete din piele sunt, însă, cele negre sau maro. Deși nuanțe care nu inspiră prea multe, acestea sunt gândite în așa fel încât cel care achiziționează jacheta să nu aibă probleme când trebuie să asorteze ținuta din punct de vedere cromatic.

Optează, dacă vrei pentru o jachetă din piele de calitate, pentru jachetele vintage, second hand, care sunt nu doar mai ieftine, dar au, de cele mai multe ori, o calitate superioară. Hainele second hand sunt, adesea, de la branduri de renume pe care nu ai cum să le treci cu vederea.

1