fbpx

NEW IN! Zilnic sute de articole noi.

-10% REDUCERE la prima comanda. INSCRIE-TE ACUM.

Transport gratuit la comenzi peste 300 Lei.

Cele mai populare branduri de genți pentru femei

Chiar dacă femeile cumpără și genți care nu sunt de brand, ele sunt impresionate de accesoriile de calitate. Așadar, te întrebăm pe tine, știi care sunt cele mai populare branduri premium de genți pentru femei?  Dacă plănuiești să-ți iei în viitorul apropiat o geantă de brand, să știi că găsești o mulțime pe site-ul nostru.

Nu știm dacă ți-am mai spus, dar ne place să aducem bucurie în viețile clienților noștri. Și în special a doamnelor și domnișoarelor care au șansa de a achiziționa genți de la branduri renumite, la prețuri foarte bune.

Rămâi cu noi până la final și vei afla ce-ți punem la dispoziție. Acest articol va fi o adevărată sursă de inspirație, mai ales dacă ești nouă în această “lume a genților de brand”. La final, nu uita să ne spui care este brandul în care alegi să-ți pui încrederea. Care este brandul de genți pentru femei care nu te va dezamăgi niciodată?

Genți pentru femei și poșete de la Michael Kors

Noțiunea de exclusivitate nu a fost schimbată de către nimeni altcineva, decât de către Michael Kors. El a reușit să construiască un imperiu prin ideile sale. Și toate acestea când avea vârsta de 21 de ani. El afirmă că  „De-a lungul timpului am avut multe muze, de la Jackie O la J. Lo şi de la prieteni la clienţi. Muza finală este un mix între ei toţi.“ Mentora lui rămâne, însă, Dawn Mello.

Printre ideile și potențialul pe care l-a avut, acesta a oferit întregii piețe gențile pentru femei și poșetele pentru femei Michael Kors. Adevărate comori, ai putea spune. Accesorii pe care nu toate femeile și le permit, dar la care majoritatea visează.

Dacă gențile feminine și poșetele din magazinele originale și site-urile oficiale ți se par prea scumpe, nu uita că le avem și noi pe site. Singura diferență dintre acestea și cele pe care le găsești în alte locuri este că acestea sunt second hand. Un detaliu care nu ar trebui să te deranjeze. De ce? Pentru că nu doar gențile pentru femei, ci toate produsele de pe LaMajole sunt în stare impecabilă.

Ca urmare, nu-ți face griji. Le poți achiziționa cu încredere. Prețurile sunt accesibile, iar calitate, ei bine, superioară.

Dacă ne permiți, dorim să surprindem următorul brand popular de genți pentru femei. Care este acesta? Răspunsul îl găsești mai jos.

Genți pentru femei de la S. Oliver

Cu siguranță nu doar Michael Kors se bucură de o popularitate aparte în rândul genților pentru femei. S. Oliver este, de asemenea, un brand de seamă, pe care trebuie să-l iei în calcul. Prețurile genților de la S. Oliver, este drept, nu se ridică la aceeași valoare cu a celor de la Michael Kors. Însă calitatea, aceasta este cea care ar trebui să te intereseze.

De departe, S.Oliver, în materie de genți, este un brand accesibil. Pe piață găsești o mulțime de modele de genți pentru femei, comercializate sub numele acestui brand. Gențile sunt, de cele mai multe ori, încăpătoare și îți permit să iei cu tine tot ceea ce ai nevoie.

Cât despre eleganță, nu avem nimic de obiectat. Eleganța este și ea un punct forte. Să nu mai spunem că dacă iubești moda și știi cu ce ținută să asortezi geanta, vei străluci. Poți lua geanta S.Oliver cu tine la serviciu și chiar în oraș. Adaug-o în completarea unei ținute office sau a unei ținute smart casual.

În plus, nimeni nu trebuie să știe că geanta pe care o folosești este de pe un shop vintage. La cât de bine va arăta, nu vei ridica nimănui semne de întrebare. Doar gândește-te câți bani economisești achiziționând o geantă pentru femei S.Oliver de pe LaMajole. Iar pe de altă parte, refolosind o geantă în stare excelentă protejezi și tu mediul înconjurător și ajuți la reducerea consumului de resurse naturale care ar fi necesare fabricării acestora.

Poșete pentru femei de la Esprit

Cât de elegantă poate fi o poșetă de mână? Știm doar că nu este mai prejos decât o geantă pe care o poți purta pe braț sau pe umăr. Dacă ești adepta poșetelor, atunci îți recomandăm cu drag poșetele pentru mână de la Esprit.

Acest brand se remarcă pe piața accesoriile feminine, punând la dispoziția publicului calitate, dar și prețuri demne de luat în calcul. Suntem mai mult decât încântați că vaste modele de poșete de la Esprit poți găsi și pe site-ul nostru.

Ce alte genți pentru femei de la branduri populare mai găsești pe LaMajole?

Michael Kors, S.Oliver și Esprit nu sunt singurele branduri de top în materie de genți pentru femei cu care ne putem mândri. La un simplu search pe site-ul nostru vei găsi o mulțime de alte branduri de renume.

Menționăm faptul că în această categorie am încadrat și gențile sport de la Adidas, borsetele, portofelele de la Pieces și Maddison și borsetele Victoria’s Secret. De asemenea, poți lua în calcul pentru a-ți mări garderoba și vaste modele de accesorii și poșetele pentru femei de la Liu Jo și gențile Mollerus sau Navyboot. Ai de unde alege. Ești de aceeași părere?

1