fbpx

Bucură-te în continuare de cumpărături. Îți oferim returul gratuit zi de zi!

Cele mai populare accesorii pentru bărbați

Bărbaților le place să poarte accesorii și dacă da, care sunt cele mai populare accesorii pentru bărbați? Un bărbat care acordă atenție maximă ținutei sale nu are cum să neglijeze accesorizarea. Însă dacă la femei accesorizarea este vastă, când vine vorba despre bărbați, aceștia nu au foarte multe opțiuni. Totuși, există! Iar accesoriile pe care le vom menționa se află și pe LaMajole. Vei găsi aici șepci clasice, genți de calitate, cravate elegante și curele originale.

Așadar, ce aleg bărbații să adauge unei ținute căreia parcă îi lipsește ceva? Printre cele mai des achiziționate accesorii pentru bărbați se numără șapca, geanta, cravata, cureaua. De asemenea, un accesoriu poate fi chiar și rucsacul, respectiv eșarfa. Trebuie doar să ai puțină intuiție și să știi cum și când să le folosești.

În rândurile următoare o să-ți oferim câteva sfaturi cu privire la accesoriile bărbătești. În acest fel, dacă nu știi cum să o faci încă, vei putea să accesorizezi ținuta preferată cu elementul lipsă potrivit. Fără a oferi senzația de încărcat. Fără a avea o ținută care aduce a prea mult.

Șepci pentru bărbați – ce alternative au bărbații?

Când vine vorba de șepci, bărbații fie pot alege varianta clasică de șapcă (șapca aceea de tip bască) sau modelul mult mai elegant, adeseori din in. Șepcile pentru bărbați de acest fel sunt mult mai frumoase și se potrivesc mai multor stiluri.

Șapca clasică, cea pe care o știi prea bine, nu este apreciată de către toți bărbații. De altfel, nici nu li se potrivește tuturor. Cert este, însă, că există bărbați care poartă șapcă și le vine excelent. Pe unii îi avantajează de minune, iar alții nici măcar nu vor să audă de șepcile acestea.

Șapca sport este preferatul multora, pe lamajole.ro există o mare varietate de șepci de sport, iar prețurile sunt adecvate tuturor buzunarelor.

Tu în care dintre aceste situații te regăsești?

Genți pentru bărbați – Geantă tip poștaș, geantă sport, borsetă

Printre cele mai populare accesorii pentru bărbați se numără și gențile. Poate chiar era de așteptat. Iar această categorie, genți, se poate împărți în mai multe subcategorii. De exemplu, în primă fază putem vorbi despre geanta de tip poștaș. Aceasta este una dintre cele mai elegante genți pe care un adept al stilului office le poate purta.

Este nu doar deosebită prin design-ul pe care-l are, ci este și încăpătoare. Tocmai de aceea, pentru birou, o astfel de geantă masculină este perfectă.

Urmează, mai apoi, geanta sport. Aceasta este un accesoriu peste care nu poți trece cu privirea când mergi la sală. Încăpătoare și practică, o geantă sport îți permite să pui în ea toate accesoriile de care ai nevoie pentru a te antrena. Sticla cu apă, adidașii, treningul. Pe toate le poți pune în această geantă și pe lângă asta mai arăți și bine.

Ultima dar nu cea din urmă geantă pentru bărbați este geanta de tip borsetă. Aceasta este atât de populară tocmai pentru că este o geantă mică. Ea poate fi pusă peste umăr și arată foarte bine, fie că porți ținută sport, fie că porți ținută casual.

Cravata – accesoriu opțional, dar care aduce un plus de eleganță

Multor bărbați nu le place să accesorizeze costumul cu cravată pentru că  nu știu exact cum să-i facă nod. Sau pur și simplu pentru că au impresia că ceva în jurul gâtului îi deranjează. Adevărul este că un costum fără cravată nu este cea mai inspirată alegere.

Dar dacă, totuși, nu-ți place cravata, pentru a oferi un plus de eleganță ținutei tale, ia în calcul un papion. Nu la fel de elegant, papionul este și el o variantă. Cravata, însă, este în topul accesoriilor pentru bărbați. Ca urmare, ai grijă ca în garderoba ta să se afle cel puțin două-trei. Dacă nu mai multe, chiar.

Cureaua – asortează cureaua cu pantofii

Cureaua a devenit un accesoriu masculin tot mai frecvent utilizat. Nu pentru că ar fi neapărată nevoie de ea. Nu pentru că pantalonii ar fi cu o mărime mai mare. Cureaua arată foarte bine, iar acesta este motivul principal pentru care bărbații preferă să o folosească.

Ai grijă, însă, ca de fiecare dată, mai ales dacă porți ținute office, să asortezi cureaua cu pantofii. Una dintre cele mai mari greșeli ale bărbaților este aceea că poartă pantofi de nuanță diferită curelei. Când te uiți în oglindă și-ți dai seama de ce greșeală ai făcut, remediaz-o cât încă mai ai timp.

Nu schimba pantofii, ci schimbă cureaua și alege să ții cont de etica în modă.

Rucsacul – perfect pentru drumeții

Când pleci în drumeții nu trebuie să te echipezi doar din punct de vedere vestimentar. Trebuie să nu uiți de rucsac. Acesta îți poate salva viața. În el poți pune provizii, de la mâncare și până la apă. Poate chiar o pelerină de ploaie, căci cine știe ce vreme va fi acolo sus pe munte.

Eșarfa

Domnilor, nu uitați nici de eșarfă. Eșarfa este un accesoriu popular, tocmai pentru faptul că are rolul de a completa ținuta. Toamna, primăvara și în special iarna, eșarfa este un must have. Cine nu are una, să își achiziționeze cât de repede. Toamna își intră în ritm și-i ia pe mulți pe nepregătite.

1